Islalisa Slim Fit Corset Malaysia

TERASA MALU BILA NAMPAK LEMAK BERLAPIS DI PERUT?
NAK NAMPAK SLIM MASA KAHWIN?
RISAU LEPAS KAHWIN LAGI BANYAK LEMAK BERLAPIS?
 english
 Rahsia Slim Ramping Kurus Pantas
Cara-Menghilangkan-Lemak-Di-Pinggang-100-Efektif-Dan-Cepat-758x398 (1)
 Click Video tau…

slimming, nak kurus, corset, cara nak kurus 166

NAK PAKAI DRESS TAPI … LA…NAMPAK BUNCIT, PAKAI JEAN TAK MUAT… Rahsianya…

Fakta Sebab Lemak Tak Sekata  ….
 slimming, nak kurus, corset, cara nak kurus 6
Sebab Utama Anda Mengalami Lemak Tak Sekata: 
Beranak   : Apabila sudah melahirkan anak, perut yang sudah mengembang akan mengalami kesukaran untuk menguncup seperti sediakala, ia memerlukan ikatan lilit pada perut dan kawalan makanan.
Umur Penuaan : Bermula pada umur 25 tahun ke atas, dan kelahiran anak, bentuk badan dan lemak anda jadi tak sekata. Jika dibiarkan lama, tampa memakai korset, lemak akan jadi berlapis-lapis.
Cara Duduk Lama dan Membongkok  : Kebanyakan pekerja sekarang ni terpaksa duduk dan buat kerja mengadap komputer pada tahap yang lama dan ia menyebabkan sakit belakang dan bontot menjadi semakin besar.
Diet: Cara Pemakanan anda yang banyak lemak dan protein menyebabkan banyak lemak tertumpu pada perut.
Pemakaian bra yang salah. Tali bra yang nipis ketat menyebabkan anda mengalami sakit belakang dan sesak nafas terutama pada mereka yang suka pakai push up.
 Fakta 
*Pemakaian  corset dapat mengurangkan lemak   di bahagian perut dan paha agar nampak slim
*Corset dapat  membetulkan posisi dan struktur badan  
*Corser dapat  memberikan bentuk badan yang menawan .
*Corset dapat  melancarkan aliran darah 
*Corset memberikan   bentuk badan yang menawan
Tapi ramai yang sukar nak pakai corset sebab:
Menyusahkan untuk ke tandas
Kain yang tidak selesa
REKAAN TERKINI KORSET KHAS UNTUK MEREKA WANITA YANG NAK PAKAI KORSET TAPI MUDAH NAK KE TANDAS, SELESA TIADA BESI DAN BATU-BATU YANG MENYUSAHKAN 
 Disclaimer: Different people have different effect of the product (Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)
 MEMPERKENALKAN….
===========
ISLALISA PREMIUM CORSET
===========
a2
ISLALISA PREMIUM CORSET
 islalisa corset malaysia
Anda wajib pakai Corset ini sebab:
Ia diperbuat dari kain gabungan Spandex, Cotton dan Lace yang steachable .
 Tak Bertulang Besi dan Berbatu dan sangatlah selesa 
Material Spandex buatakan kain ini tahan lasak hingga tahan bertahun lamanya  .
Ada lobang di bahagian bawah dan Tak perlu buka semua corset semasa nak ke tandas .
  harga bukan ribu ribu dan sangat berpatutan
Menggunakan teknologi yang lebih advance!
Terbukti Korset paling laris di USA
 ….*Corset ini dapat menutup lemak sis agar nampak lebih padat dan selesa. ….
 ….*Lemak di bahagian perut akan mula berkurang setelah seminggu di pakai. ….
*Cara yang terpantas, selesa, cantik untuk mengurangkan lemak.
*Cara terpantas untuk nampak .slim, mantap dan menawan… dengan cara yang amat selesa.
 .*Memperkemaskan lemak yang terbonjol dan mengeleber, berlapis….
Ciri 1: Cangkuk 3 laras. 
Kukuh dan Dijahit Kemas. Saksikan Pinggang Anda Mengecil Dari Cangkuk Steps 1 ke Steps 3 dalam sedikit masa. Ikut keselesaan anda. Kalau rasa macam senak, laraskan cangkuk ni. Ha! mana nak dapat corset camni kan..siap. Kalau lepas makan macam perut penuh, laraskan cangkuk tu..ya…
 Meningkatkan metabolisme seterusnya membakar lemak untuk merampingkan lagi pinggang anda walaupun setelah korset dibuka. Membantu perjalanan darah di bahagian peranakan membolehkan haid anda semakin teratur. Mengurangkan Senggugut.
10443417_10204506981022061_1216828965131482137_n
Ciri 3: Bukaan/Lubang Tersedia Untung Senangkan Buang Air Kecil/Besar
        Jika sebelumnya, 100 kali ke tandas,100 kali kena buka dan pakai, buka dan pakai. Kan Menyusahkan! Tak payah beli corset lama tu…design tu dah outdated tau..Teknologi terkini corset ada lobang, dan ada 3 Layer Cangkuk Bawah, Jadi tak payah susah-susah nak buka semua .. Bayangkan kalau korang pakai korset kat tempat kerja. Camne nak buka seluar yang melekat satu body tu? dah kena duduk lama-lama kat toilet..
        Seluar Dalam DiPakai DiLuar Korset. Jadi apabila ke tandas, hanya buka seluar dalam aja lah
     Ciri 4: Tali Bahu Boleh Laras
        Menyelesaikan Masalah Perbezaan Saiz dan Frame Badan setiap Wanita.  Tali bahunya juga lebar dan terletak selesa. Tidak Menggelongsor, Leceh kan..asyik nak kena betul kan aja… Tali ni besar, Tiada lagi masalah sakit di bahu apabila memakai korset. Rasa macam pakai T shirt selesa sangat wei!!!
Setiap Cangkuk Di Jahit Kemas, tahan lama
       Dikemaskan dengan lace yang cantik. Barulah chantiquee.
    Ciri 5: Tahan Lama
Kain dari spandex lace dan nylon. Boleh streaching/memberi dengan kadar maksima. Anda tidak akan berasa sakit, ianya lembut dan sejuk dengan kulit.
Testimoni kami…

Disclaimer: Different people have different effect of the product (Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)
 .[LEMAK BERLAPIS DEGIL BERJAYA DISOROKKAN DAN DIHAPUSKAN DENGAN ISLALISA CORSET]... . …Jom kita berjalan dengan gayanya dengan kasut bertumit tinggi, pakai dress, jeans, kebaya nampak muda dan selimmm luar biasa. Wow! konfiden aja Anda Boleh lakukannya
…TENGOK TU MAK DARA DAH MACAM ANAK DARA. ANAK DARA PUN MENANGIS TENGOK BODY MAK DARA ANAK 3 NI…JELES TAU
seeellimmm you allz pakai korset tak nampak buncit, sesuai sangat kalau pakai kebaya gituew….
Korang yang perut kembang-kembang tu…boleh la cuba. Kembalikan shaping macam sebelum beranak.

13507102_1752130931670340_1060773663966087148_n

.[HANYA 2 MINGGU SAJA WANITA INI SUDAH BERJAYA SELIM DAN MENAWAN]..
berat badan pun dah turun, sempena bulan Puasa ni..Tak perlu pegi gym bersenam, just pakai korset, perut tak rasa lapar, dan pinggang, dan pinggul terbentuk dengan cantik….

slimming corset, burn fats, slim sexy 2

slimming corset, kuruskan badan pantas 2
Tengok tu cantik aja pakai dress bersama korset, perut pun leper ja, yang menarik tu ..bentuk badan jadi ramping giteu ala anak dara…tak la orang kata macam mengandung pulak….Lama-lama korset yang ketat dah boleh longgar plak Maklumlah bulan posa ni memang cepat slim gitew. Nafsu makan pun kurang. Cuma bila time buka puasa tu tahan-tahan la sikit ya dak…tips kurus pantas
                 Kain Meregang, Terasa Ringan Di Badan, Jangan risau nak basuk mesin pun boleh! settel beb!, tak ada batu-batu yang akan terkeluar..Selamat mesin basuh awak semua… tau!
Kain ni tahan lasak memang lama la… bertahun-tahun boleh pakai..
Jangan gunting sudah …SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:* Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
* Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA, SLIM DAN TEGAP MACAM MODEL.
* Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
* Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
* Lelaki tertarik dengan bentuk PINGGANG YANG RAMPING, PAHA YANG KECIL
* Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.
*Pakai dress, skirts, tak nampak perut boncitsssss dan berlapis
  Seawal 5 hari, anda akan rasai;
    1) Ukur Lilit Pinggang Mengecil
    2) Ukur Lilit Pinggul Mengecil
    3) Badan Banyak Buang ANgin, BERPELUH
    4) Proses penghadaman anda makin baik
    5) Selesai proses detox, badan anda mula rasa ringan dan tidur anda makin lena
..Masalah Perut Saja??
Anda wajib pakai Corset ini sebab:
Ia diperbuat dari kain gabungan Spandex, Cotton dan Lace yang Steachable. Amatlah tahan lama, tahan lasak
Tak Bertulang dan sangatlah selesa
Ada lobang di bahagian bawah dan Tak perlu buka semua corset semasa nak ke tandas.
.Adjust guna 3 level cangkuk di bahagian bawah. Pergi toilet tak perlu buka semua, Mudah!.
*Corset dapat bakar lemak di bahagian perut dan paha agar nampak slim
*Corset dapat membetulkan posisi dan struktur badan
*Corser dapat memberikan bentuk badan yang menawan.
*Corset dapat melancarkan aliran darah
*Corset bentuk kembali pinggang dan paha agar nampak feminin dan sessy
LIKE-BUTTON-FB
Testimoni kami…
Disclaimer: Different people have different effect of the product (Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)
islalisa corset, kurus slim pantas 23
islalisa corset slimming corset kuruskan badan, pinggang ramping 453
islalisa corset slimming corset kuruskan badan, pinggang ramping 443
46

 

Semakin hari semakin ramai dah Guna
Sister bila lagi nak try????
slimming corset, burn fats, slim sexy 1u2
 slimming corset, kurus cepat, langsing, slim waist 3 slimming corset, kurus cepat, langsing, slim waist 35 slimming corset, kurus cepat, langsing, slim waist
LIKE-BUTTON-FB
Klik SINI terus Link ke facebook.  Tengok lagi testimoni terkini
Contest, Design dan Banyak lagi. laaaa…….Please Tolllooogg LIKE….thank you
Join Contest Dapat Percuma Corset IslaLisa. Pemenang Setiap Bulan.
Cubalah Mana tau rezeki tak ke mana kan…
13521897_1751767275040039_444629609588946848_n
payment
Cepat Order – Kami boleh packing cepat

pos

 

 islalisa-corset-kurus-slim-pantas-8098
Lagi Gambar Islalisa Corset
..Islalisa Corset – No 1 (Lobang bawah, cangkuk depan 3 level)
.Spandex Plus 8 Magnets
slimming corset malaysia, baju korset, slim corset 6slimming corset malaysia, baju korset, slim corset1
slimming corset, lingerie 2, slim fast,slimming corset, lingerie slim fast, wieght loss, burn fats, 163,slimming corset, lingerie slim fast, wieght loss, burn fats, 987,
Islalisa Corset  2- Cangkuk Bawah 3 level
Spandex, Germanium Fabrics .
slimming corset islalisa 12slimming corset islalisa 19slimming corset islalisa 8818
 .Islalisa 3 (Cangkuk Depan 3 level, Bawah 3 Level)  
Spandex Plus 8 Magnets.

islalisa corset 1islalisa corset 2slimming corsetslimming corset, nak kurus, kurus cepatwomen shape 2-6-700x7002

 

.Islalisa 4 (Plus Plus Size 5XL, 6XL) Berat 100kg above
Spandex With High Quality Nylon
Kebanyakan size hingga 4XL, Hanya di Islalisa Corset, kami ada size 6XL, 5 XL
kurus cepat, slimming corset, corset plus size 2kurus cepat, slimming corset, corset plus size 3kurus cepat, slimming corset, corset plus size
 9
Buy-Now-via-PayPal
TUNGGU CUBA BACA DAHULU..!!
Corset teknologi lagi rendah bernilai ribuan ringgit di jual di syarikat MLM, Bro J dah terkencing beli tuk niaga katanya…Sekrang ni frust menonggeng, korset yang nilai kononnya RM2800 sangat lah beza dengan harga sebenar di pasaran. Dia jumpa kawan perempuan pun tak layan nak beli korset ribu-ribu tu…akhirnya kasi makwe…hahaha
.  …Kami dapat berikan kualiti yang tinggi pada harga paling murah di pasaran.  
Tak percaya??? Cuba PM dan survey ok … 
… Ada warranty, kalau rosak ganti yg baru tau! Boleh mix design utk dapatkan harga promosi, Jaminan Pulangan wang lagi tu….
..Jangan Ketinggalan Bila Launch Produk Baru
Kita Kasi Offer Lagi
LIKE-BUTTON-FB
islalisa corset, slimming corset, kurus cepat
Follow Intagram Kami Juga
 slimming corset, kurus cepat, langsing, slim waist instagram
.  ..Tak Tahu Nak Pilih Yang Mana???? Klik Video.
Tak Tahu SIZE? pm/whatsapp kami berikan berat dan tinggi anda.

Tak Tahu SIZE? pm/whatsapp kami berikan berat dan tinggi anda.

islalisa corset malaysia size chart

 13521897_1751767275040039_444629609588946848_n

LIKE-BUTTON-FB

buy-now-button