28 Design Pelamin Simple Ala Photo Booth Cantik

Darling: Kali ni I tak nak buat pelamin la.. I nak buat kelaianan. Since bajet kita pun tak banyak, kita boleh buat pelamin ala photo booth sendiri.
Hubby: Bagus gak idea you sayang… Abang tau camna nak dapatkan playwood tu … Belambak ada….
Darling: ye ke bang…?
Hubby: Ya, ala kat area Sg Buluh tu ada banyak yang jual play wood murah-murah jerrr.
Darling, hokey… I ada idea tau…

Tada,,, tengok hasil idea yang unik yang cantik. Apa yang penting lain dari yang lain. Tetamu boleh datang dan bergambar bersama dengan pengantin dengan lebih mudah dan mesra.

Budak-budak pun suka bergambar boleh la posing ala atas grass yang hijau…
Apa yang penting untuk dapatkan feeling yang cantik, pastikan you all beli, lighting support agar pelamin you all nampak menarik ye….

 

Ini adalah salah satu design chalk board. Kalau pandai melukis tu apa kata luahkan idea kreatif anda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semoga you all dapat feeling kahwin yang berbeza konsep kali ini.
Jangan terlalu ikutkan orang sangat. Orang lain nak ada bunga pahar la.. tak payah semua tu membazir!. Just gunakan apa yang boleh RECYCLE
Contohnya playwood, board, lightings, grass carpet. itu saja.. mainkan dengan ilusi dan gubahan idea you all sendiri. Lagi simple lagi menarik tau…
selamat mencuba
Pada pengantin perempuan yang nampak gojes tu..
You all adalah tempat tumpuan yang paling utama sekali, Jangan sibuk sangat dengan urusan pelamin, dan hiasa, tapi you all nampak buncit dah tak cantik nak bergambar.
So pastikan you all pakai korset hokey!
Pilih Islalisa Corset sebab ianya terbukti berkesan dan sangat berbaloi

 

apa khabar ? selamat bercuti-cuti get a nice rest hokey 🙂