Suasana Sambutan Kristmas Di KLCC dan Pavillion Cantik Babe

Tibalah akhir tahun musim krismas. Di key ell ni suasana kristmas tersangatlah meriah babe. Rata-rata waktu malam akan dihiasi dengan lampu yang berwarna warni dan juga hiasan pokok krismas. Paling cantik mestilah di area KLCC dan Pavillion. Rugi tak pergi sana babe ambik gambar

 

 

Hiasan ni akan habis tibanya  January, jadi pada you all yang suka jalan-jalan boleh la ke sini tuk snap picture. Nak beli belah pun best kat sini.
Satu lagi tempat hot spot yang cantik musim kristmas ini adalah KLCC, Pastinya memang bajet juta tau nak hias masa celebration kristmas.

 

 

 

You all rasa feeling tengok suasana yang cantik dan meriah di KLCC dan Pavillion dan kebanyakan mall di area Ampang, KL dan PJ. Memang paling meriah berbanding dengan musim perayaan lain termasuk la raya puasa, raya cina apatah lagi raya deepavali. hehehe….
Walaupun golongan orang yang menyambut kristmas ni tak la seramai mana. Memang negara kita dan singapore adalah tempat sambutan pelancong terutama semasa musim kristmas.
So walaupun tak sambut, just nak jalan-jalan hiburkan hati musim cuti, cuti kat area KL pun dah best kan .. so sapa2 yang bajet tak ada duit nak travel sana sini, boleh la ke Key Ell saja babe..
Kalau you all bertuah boleh la nampak mercun…wow! cantik

 

So you all mesti ada yang keluar dating dengan husband atau yang disayangi. Kalau nak nampak konfiden depan orang yang kita sayang, pakailah korset tau. Laki mana yang tak suka perempuan nmpak curvy, ramping dan cantik??? Mesti suka punya… you all jagalah body. ye
Try Islalisa Corset tau.